Hydr8™ Facials van Medik8

Diep hydraterende en herstellende gezichtsbehandeling. Brengt de huid vitaliteit en flexibiliteit, voorkomt tevens uitdroging door met rijke en voedende ingrediënten te werken. Deze gezichtsbehandeling herstelt de huid en comfort gevoel in een keer, geeft een optimaal vochtniveau in de huid en hydratatie voor uren.

Hydr8™ Facial 30

Hydr8™ Facial 30

Reiniging met de zachte hydraterende cream cleanse, zachte exfoliatie met de bamboo micro polish, hydr8 serum gevolgd door een hydraterend crèmemasker. Afsluitend een hydr8 serum en een hydr8 post treatment gevolgd door physical sunscreen om de huid optimaal te hydrateren en beschermen tegen uv stralen.

Duur: 30 min

Hydr8™ Facial 45

Hydr8™ Facial 45

Reiniging met de zachte hydraterende cream cleanse, zachte exfoliatie met de bamboo micro polish, exfoliate met de super facial, hydr8 serum gevolgd door een hydraterend crèmemasker. Afsluitend een hydr8 serum en een hydr8 post treatment gevolgd door physical sunscreen om de huid optimaal te hydrateren en beschermen tegen uv stralen.

Duur: 45 min

Hydr8™ Facial 60

Hydr8™ Facial 60

Reiniging met de zachte hydraterende cream cleanse, zachte exfoliatie met de bamboo micro polish, exfoliatie met de superfacial, massage, hydr8 serum gevolgd door een hydraterend crèmemasker. Afsluitend een retinol eye serum, hydr8 serum voor het gelaat en een hydr8 post treatment gevolgd door physical sunscreen om de huid optimaal te hydrateren en beschermen tegen uv stralen.

Duur: 60 min

Hydr8™ Facial 90

Hydr8™ Facial 90

Reiniging met de zachte hydraterende cream cleanse, zachte exfoliatie met de bamboo micro polish, exfoliatie met de superfacial, epileren, verven wimpers of wenkbrauwen, massage, hydr8 serum gevolgd door een hydraterend crèmemasker. Afsluitend een retinol eye serum, hydr8 serum voor het gelaat en een hydr8 post treatment gevolgd door physical sunscreen om de huid optimaal te hydrateren en beschermen tegen uv stralen.

Duur: 90 min

Prijzen

Hydr8™ Facial Tijd Prijs
Hydr8™ Facial 30 30 min €30,00
Hydr8™ Facial 45 45 min €45,00
Hydr8™ Facial 60 60 min €60,00
Hydr8™ Facial 90 90 min €90,00

Anti Aging Facials van Medik8

Ontworpen voor de huid met beginnende en zichtbare tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels. Anti-aging therapie stimuleert het genezingsproces door 5x snellere aanmaak van fibroblasten. Deze fibroblasten staan in voor de aanmaak van collageen en elastine. De huid ziet er steviger, voller en strakker uit. De verschijning van dunne lijnen wordt verzachten voor een jonger uitziende huid.

Anti aging facial 30

Anti aging facial 30

Reiniging met de zachte hydraterende cream cleanse, zachte exfoliatie met de bamboo micro polish, retinol 3tr gevolgd door een hydraterend crèmemasker. Afsluitend een retinol 3tr en een hydr8 post treatment gevolgd door physical sunscreen om de huid optimaal te hydrateren en beschermen tegen uv stralen.

Duur: 30 min

Anti aging facial 45

Anti aging facial 45

Reiniging met de zachte hydraterende cream cleanse, zachte exfoliatie met de bamboo micro polish, exfoliate met de super facial, retinol 3tr gevolgd door een hydraterend crèmemasker. Afsluitend een retinol 3tr en een hydr8 post treatment gevolgd door physical sunscreen om de huid optimaal te hydrateren en beschermen tegen uv stralen.

Duur: 45 min

Anti aging facial 60

Anti aging facial 60

Reiniging met de zachte hydraterende cream cleanse, zachte exfoliatie met de bamboo micro polish, exfoliatie met de superfacial, massage, retinol 3tr gevolgd door een hydraterend crème masker. Afsluitend retinol eye, retinol 3tr voor het gelaat en een hydr8 post treatment gevolgd door physical sunscreen om de huid optimaal te hydrateren en beschermen tegen uv stralen.

Duur: 60 min

Anti aging facial 90

Anti aging facial 90

Reiniging met de zachte hydraterende cream cleanse, zachte exfoliatie met de bamboo micro polish, exfoliatie met de superfacial, epileren, verven wimpers of wenkbrauwen, massage, retinol 3tr gevolgd door een hydraterend crèmemasker. Afsluitend retinol eye, retinol 3tr voor het gelaat en een hydr8 post treatment gevolgd door physical sunscreen om de huid optimaal te hydrateren en beschermen tegen uv stralen.

Duur: 90 min

Prijzen

Anti aging facial Tijd Prijs
Anti aging facial 30 30 min €35,00
Anti aging facial 45 45 min €50,00
Anti aging facial 60 60 min €65,00
Anti aging facial 90 90 min €95,00

Schoonheidsbehandelingen

Wenkbrauwen epileren

Wenkbrauwen epileren

Om mooie wenkbrauwen te creëren wordt eerst de vorm bepaald hierna wordt de wenkbrauw in model geëpileerd, indien nodig worden de wenkbrauwen nog in model geknipt.

Duur: 20 min.

Verven wenkbrauwen

Verven wenkbrauwen

De wenkbrauwen worden ontvet daarna de huid beschermd met RefectoCil skin protecton cream en in een mooie tint geverft met ReflectoCil verf  en wordt daarna verwijderd. De verf van ReflectoCil heeft een prachtige goed denkende en wekenlang houdbare tint die licht en waterbestendig is.

Duur: 20 min.

Verven wimpers

Verven wimpers

Bij het verven van de wimpers is het belangrijk dat er geen mascara is aangebracht op de wimpers. De huid rondom de ogen wordt eerst beschermd met RefectoCil skin protecton cream en daarna worden de wimpers in een mooie tint geverft met ReflectoCil verf en wordt daarna verwijderd. De verf van ReflectoCil heeft een prachtige goed denkende en wekenlang houdbare tint die licht en waterbestendig is.

Duur: 20 min.

Harsbehandelingen

Bij een harsbehandeling wordt de huid eerst ontvet voordat er warme hars wordt aangebracht. De huid wordt strak gespannen en de hars wordt tegen de haargroeirichting in van de huid afgetrokken. Aansluitend wordt er een verkoelende, verzorgende crème aangebracht, het eindresultaat is een babyzachte huid.

Prijzen

Harsen gezicht Tijd Prijs
Harsen bovenlip 20 min €12,50
Harsen Kin 20 min €12,50
Harsen Wangen 20 min €12,50
Harsen Lichaam Tijd Prijs
Harsen bovenbenen 30 min €30
Harsen onderbenen 30 min €30
Harsen gehele benen 60 min €52,50
Harsen armen 20 min €20
Harsen oksels 20 min €18
Harsen rug 30 min €30
Harsen borst 30 min €25
Harsen buik 30 min €30
Harsen bikinilijn 20 min €18

Schoonheidsbehandelingen

Prijzen Tijd Prijs
Epileren wenkbrauwen 20 min €12,50
Verven wenkbrauwen 20 min €12,50
Verven wimpers 20 min €12,50

Start typing and press Enter to search