• Myrte van den Heuvel

  Mijn naam is Myrte van den Heuvel en ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure- en medisch pedicure.

  Als klein meisje droomde ik er al van om een eigen schoonheidssalon te hebben. Het allerliefste een spa met sauna’s, stoomcabine’s en de mooiste luxueuze behandelkamers maar.. je moet ergens beginnen, zeggen ze!

  Direct na mijn middelbare school ben ik begonnen met de opleiding schoonheidsspecialiste en vervolgens pedicure. Toen ik klaar was met mijn opleiding pedicure, ben ik mijn naast mijn baan in een schoonheidssalon, mijn eigen bedrijf gestart: Experience of Beauty.

  In eerste instantie ben ik gestart als ambulante pedicure, aangezien ik destijds nog bij mijn ouders woonde. Al snel kwam ik erachter dat er een groot tekort is aan medisch pedicures. Ik ben toen de opleiding hiervoor gaan volgen en sinds 2017 ben ik officieel Medisch Pedicure. Als ambulant pedicure werken vind ik erg leuk, omdat je echt mensen kunt helpen.

  Het verrichten van schoonheidsbehandelingen mistte ik wel een beetje, dus wilde ik mijn aanbod van behandelingen gaan gaan verbreden. Begin 2017 kwam ik terecht bij club Pellikaan en hoorde ik dat ze een mooie ruimte beschikbaar hadden. Dit was mijn kans! Na wat wikken en wegen toch besloten om deze super leuke uitdaging aan te gaan en weer een stapje dichterbij mijn droom te komen.

  Naast de pedicure behandelingen kan ik nu ook medisch pedicure, manicure en schoonheidsbehandelingen aanbieden. In de tussentijd heb ik veel ervaring opgedaan bij mijn werkgevers naast Experience of Beauty en nu wil ik mij gaan focussen op mijn bedrijf.

  Ik heb besloten om bij Club Pellikaan met iets duurdere, hoogwaardige producten te gaan werken, die echt resultaat bieden. Medik8 is een merk wat gespecialiseerd is in huidverbetering met aantoonbare resultaten. Dit merk past het beste bij mijn visie en ik ben erg blij om de mooie ervaring van Medik8 aan mijn klanten te kunnen bieden.

  Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop dat ik u gauw een van mijn mooie behandelingen kan laten ervaren.

Start typing and press Enter to search